Galapagos del 2

Nästa dag började med att vi gick på en promenad och kollade på havsleguaner. Sen åkte in till höglandet på ön Isabella för att besöka världens näst största vulkankrater. Det var ganska blött och lerigt och vi såg inte så mycket av kratern på grund av dimma men det var en härlig promenad. 

Vi startade dagen efter det med att vandra över ett lavafält på ön Isabella. Sedan snorklade vi och såg bland annat sjöhästar! På eftermiddagen åkte vi på en pangatur i en mangrovedjungel och kollade på massa djur. Det var helt otroligt! Vi kollade på solnedgången från pangan.

Dagen efter det började vi med att åka till en ö och kolla på landleguaner och hoppa på lavaklippor. Vi var på ett ställe där det skedde en rejäl landhöjning för typ 60 år sen. Kusten flyttade sig ungefär 300 m och på vår promenad kunde vi se spår av havsbottnen. 

Efter det snorklade vi från stranden och såg massa coola saker. På eftermiddagen var vi vid en bukt där pirater brukade hålla till och där olika skepps namn var inristade. Vi gick en varm promenad till en utkiksplats och tittade på de sista av ön Isabellas vulkaner. Vi snorklade också i den bukten och hoppade från båten. 




















Kommentera här: